نیمه شعبان اگر چه شرافتش را وامدار مولود خجستهاى است که در این روز زمین را با قدوم خویش متبرک ساخته است، اما همه عظمت آن در این خلاصه نشده و در تقویم عبادى اهل ایمان نیز از جایگاه و مرتبه والایى برخوردار است.
در روایاتى که از طریق شیعه و اهل سنت نقل شده فضیلت هاى بسیارى براى عبادت و راز نیاز در شب و روز خجسته نیمه شعبان بر شمرده شده است و این خود تمثیل زیبایى است از این موضوع که براى رسیدن به صبح وصال موعود باید شب وصل با خدا را پشت سرگذاشت، و تا زمانى که منتظر، عمر خویش را در طریق کسب صلاح طى نکند نمىتواند شاهد ظهور مصلح موعود باشد.
با توجه به اهمیت فراوانى که در روایات به شب نیمه شعبان داده شده و حتى آن را هم پایه شب قدر شمردهاند، در این مجال برخى از روایت هایى را که در بیان مقام و منزلت این شب روحانى وارد شدهاند مورد بررسى قرار مىدهیم. باشد تا خداوند ما را به عظمت این شب مقدس واقف گرداند و توفیق بهره بردارى از برکات آن را عطا فرماید:
از پیامبر گرامى اسلام صلىالله علیه و آله، در زمینه موضوع محل بحث روایت هاى بسیارى نقل شده که یکى از آنها به این شرح است:
« شب نیمه شعبان در خواب بودم که جبرییل به بالین من آمد و گفت: اى محمد! چگونه در این شب خوابیدهاى؟ پرسیدم: اى جبرییل! مگر امشب چه شبى است؟ گفت: شب نیمه شعبان است. برخیز اى محمد! پس مرا از جایم بلند کرد و به سوى بقیع برد، در آن حال گفت: سرت را بلند کن! امشب درهاى آسمان گشوده مىشوند، درهاى رحمت باز مىگردند و همه درهاى خشنودى، آمرزش، بخشش، بازگشت، روزى، نیکى و بخشایش نیز گشوده مىشوند. خداوند در این شب به تعداد موها و پشم هاى چارپایان - بندگانش را از آتش جهنم- آزاد مىکند. امشب خداوند زمان هاى مرگ را ثبت و روزی هاى یک سال را تقسیم مىکند و همه آنچه را که در طول سال واقع مىشود نازل مىسازد. اى محمد! هر کس امشب را با منزه داشتن خداوند (تسبیح)، ذکر یگانگى او (تهلیل)، یاد بزرگى او ( تکبیر)، راز و نیاز با او ( دعا)، نماز، خواندن قرآن، نمازهاى مستحبی (تطوع) و آمرزش خواهى (استغفار) صبح کند، بهشت جایگاه و منزل او خواهد بود و خداوند همه آنچه را که پیش از این انجام داده و یا بعد از این انجام مىدهد، خواهد بخشید ... »
بسم الله الرحمن الرحیم
در تبلیغ برای کاندیدای مورد نظر باید به دو نکته اساسی توجه داشت و اولویت بندی کرد.
1- شرکت حد اکثری و پر شور مردم در انتخابات
2- انتخاب نامزد مورد نظر من
به نظر هدف اصلی و مهم همه باید تشویق مردم به شرکت در انتخابات باشد که نشان دهنده ی حمایت آنها از نظام جمهوری اسلامی و بیعت با ولایت است. شاید بتوان میزان این شرکت را با رای آری مردم در 12 فروردین 58 به نظام مقدس جمهوری اسلامی مقایسه کرد و صد البته موجب ناخشنودی دشمنان داخلی و خصوصا خارجی شد.
توجه به این نکته ضروری است که افرادی که از فیلتر شواری محترم نگهبان گذشته اند قانوناٌ واجد شرایط بوده و صالح می باشند. وظیفه ی ما شناخت اصلح برای تصدی پست ریاست جمهوری و معرفی ایشان به مردم است.
در تبلیغ برای نامزد منتخب خود باید نکات اخلاقی را رعایت کنیم:
- پرهیز از ایجاد هر گونه اختلاف و در گیری بین اقشار مختلف مردم با افراطی گری های بیجا و عاری دانستن نامزد خود از هر عیب و نقصی
- معرفی نامزد مورد نظر خود به مردم با برجسته کردن نقاط قوت نامزد مورد نظر و بیان محاسن ایشان نه بر جسته نشان دادن نقاط ضعف رقبا
- اعتقاد به این نکته که بین اقشار مختلف مردم دیدگاهها، سلایق و ملاکهای تشخیص اصلح متفاوت است و احترام به عقیده آنها
- تحقیق و بررسی جهت شناخت نامزد اصلح و معرفی و توصیه نامزد خود با دلیل و برهان به دیگران بدون اهانت و تمسخر نامزدهای دیگر
پایان کلام : خدای نکرده روش تبلیغی نا صحیح ما باعث نشود عده ای از شرکت در انتخابات به کلی مایوس شوند!
والسلام
همواره باید شنبهی پساز انتخابات، روز مهربانی و بردباری باشد. چه طرفداران نامزد منتخب و چه هواداران دیگر نامزدهای محترم، از هرگونه رفتار و گفتار تحریکآمیز و بدگمانانه پرهیز کنند.