♣♣♣ به وبلاگ میدان داران فرهنگ خوش آمدید♣♣♣ اردیبهشت 93 - اقتصادوفرهنگ باعزم ملی ومدیریت جهادی
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

به منظور رسیدن به توسعه اقتصادی،جهان نیازمند فرهنگ قوی است و با توجه به نامگذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصادو فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی فرصت بی نظیری برای اهالی فرهنگ فراهم آمده تا در این زمینه گام های بلندی در راستای رسیدن به فرهنگی قوی برداشته شود.

اگر بتوانیم منابع انسانی را درست مدیریت کنیم ،آن گاه خواهیم توانست منابع مالی را هم مدیریت کنیم و این همان پیوند فرهنگ و اقتصاد است.







تاریخ : سه شنبه 93/2/23 | 7:22 عصر | نویسنده : حسن رضاترابی | نظرات ()

  سیره عملی نخستین امام شیعیان بهترین الگو برای جامعه اسلامی است، عزت و عظمت شیعه در جهان به برکت وجود امام علی(ع) است.شناخت جامعه اسلامی به ویژه امت شیعه نسبت به این امام همام اندک است، امروز مهم ترین وظیفه شیعیان در جهان شناخت عمیق شخصیت امام علی(ع) است.


 نسل جوان امروز ما نیازمند شناخت بیشتری نسبت به فرهنگ علوی هستند، این فرهنگ ناب و ارزشمند می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات جامعه دینی باشد.


امروز باید جنبه‌های مختلف شخصیتی آن حضرت برای جامعه به ویژه نسل جوان به خوبی تبیین شود، لازمه گسترش معنویت و فرهنگ ناب دینی در جامعه در گرو نهادینه کردن فرهنگ علوی است.


 تمام آحاد جامعه بویژه جوانان باید فرهنگ علوی را در خود تقویت کنند،فرهنگ علوی موجب ارتباط بیشتر انسان با خداوند می شوند.



 مردانگی، عدالت، حکومت داری، مردم داری، میدان داری در جنگ، ایفای نقش برای حفظ دین و اخلاص را از مهمترین ویژگی های علی بن ابیطالب (ع) است و باید از این ویژگی های برجسته شخصیتی حضرت علی (ع) در زندگی فردی و اجتماعی استفاده کنیم.



رمز و کانون وحدت امت اسلام حضرت علی(ع) است.به برکت هوشیاری فرهیختگان، علمای تشیع و تسنن و مردم با بصیرت، لحظه ای غفلت نخواهیم کرد تا دشمنان بتوانند میان مسلمانان تفرقه ایجاد کنند.






تاریخ : سه شنبه 93/2/23 | 6:36 عصر | نویسنده : حسن رضاترابی | نظرات ()

تحلیل فرهنگ اقتصاد و اقتصاد فرهنگ

از محورهای مهم عرصه اقتصاد اسلامی، اقتصاد فرهنگ است که شامل کلیه منابع انسانی، مالی، تجهیزات، سخت افزار، فضا و امکانات می باشد. اقتصاد مربوط به بخش فرهنگ نقش مؤثری در پیشرفت فرهنگ اسلامی در سطوح مختلف جامعه دارد.

حال اگر توسعه اقتصاد فرهنگ مبتنی بر فرهنگ اقتصادی منبعث از اسلام نباشد، نه تنها موجب پیشرفت جامعه اسلامی نمی شود، بلکه به عنوان یک اهرم بازدارنده و مخرب عمل می کند و مانع پیشرفت فرهنگ اسلامی در تمامی ابعاد خواهد شد.

پس اگر فرهنگ اسلامی را پایه و اساس شکل گیری تمامی پدیده ها از جمله نظام اقتصادی بدانیم، آنگاه درخواهیم یافت اقتصاد فرهنگ تابعی از فرهنگ اقتصاد می باشد. که امروزه از آن بعنوان مکتب اقتصادی یاد می شود پس جهاد اقتصادی یکی از ارکان مکتب اقتصاد اسلامی است و دیگر ارکان شامل عدالت اقتصادی، تدبیر معیشت و عقلانیت اقتصادی، الگوی تولید، توزیع و مصرف اقتصادی است.

ارکان مذکور اصطلاحا فرهنگ اقتصاد نامیده می شود.حال اگر اقتصاد، خالی از این ارکان باشد دیگر نمی توان آن را اقتصاد اسلامی نامید . بوسیله فرهنگ دینی ، کلیه نظامات جامعه را باید مهندسی کرد .  هرگاه نظام اقتصادی برپایه فرهنگ دینی تعریف و مهندسی شد آنگاه اقتصاد سیاست، اقتصاد فرهنگ و اقتصاد در حوزه اقتصاد نیز پاک، تعالی بخش و سالم و بالنده خواهند بود و می تواند در خدمت اهداف متعالی و روح بخش اسلام باشد.






تاریخ : سه شنبه 93/2/23 | 10:42 صبح | نویسنده : حسن رضاترابی | نظرات ()
<   <<   6   7   8   9   10   >>   >

میدان داران فرهنگ