کاربران گرامی: برای دست یابی سریع تر به آرشیو ، بر روی فهرست ذیل کلیک نمایید.
باتشکر ترابی - مدیروبلاگ
نقش معلمان دوره ابتدایی درحماسه اقتصادی
ابالفضل علمدار ... خامنه ای نگهدار ..
رهبر انقلاب اسلامی: «راه وسط راه ...
شکوه حماسه (تشنه امام زمان ارواحنافداه )
آیین کف زنی یکی از آداب و رسوم مردم بیرجند
استقلال سیاسی و اقتصادی ایران اسلامی
دانش آموزان چگونه می توانند حماسه ساز باشند؟
رحلت پیامبر(ص)وشهادت امام حسن (ع) وامام رضا(ع)
مرجع عالیقدر جهان اسلام ، حضرت آیت الله نوری همدانی
سربازان حقیقى انقلاب ازدیدگاه رهبری
خلق حماسه سیاسی دیگری در دهه فجر
میلاد حضرت محمد(ص) و امام صادق(ع) تبریک و تهنیت باد
حماسی ترین وجذابترین وپرمحتواترین جملات درباره امام زمان (عج)
ما از جنس فهمیده ایم همان نوجوان 13 ساله که حماسه ای بزرگ رقم زد
حمــاسه اقتــدارملـــی (فجـــــــر92)
حماسه اقتصادی به تاخیرافتاده است
یادواره شهدای فرهنگی شهرستان بیرجند
کاش سال 93سال ظهورآقاامام زمان(عج)باشد
فتح خرمشهر، مهمترین نقطه تزلزل دشمن و نماد و مظهر مقاومت سرسختانه ملت ایران و پیروزی بر دشمن متجاوز با قدرت ایمان و روحیه شهادت طلبی و اطاعت از رهبری بود و دارای پیامها و آثار بسیار خوبی بود.
شهر خرمشهر پس از 35 روز ایستادگی، پایداری و مقاومت مردم به ویژه جوانان این شهر در چهارم آبان 1359 توسط دشمن بعثی عراق اشغال شد و بعد از 19 ماه اشغال در سوم خرداد 1361بعد از 24 روز رزم بی امان، خرمشهر بطور کامل آزاد شد و پرچم پر افتخار الله اکبر برفراز مسجد جامع و پل تخریب شده خرمشهر قهرمان به اهتزاز در آمد.
با این پیروزی بزرگ، جنگ وارد مرحله نوینی شد و رزمندگان اسلام با تهاجمات کوبنده خود مرحله به مرحله پیروزی های تازه ای را به مسلمانان ایران و جهان هدیه کردند. این فتح باعث شد که آمریکا و سایر قدرتهای استعماری پس از شکست سنگین خود دراین عملیات ناچارا" محاسبات نظامی خود را تغییر داده و از موضع تهاجم و حمله ، به موضع دفاعی روی بیاورند.
یکی از هدایا سرور و شادمانی یکپارچه ملت ایران با فتح خرمشهر و بازگشت آن به وطن، لبخند بر لب های ایرانی ها نشست . شعار خرمشهر آزاد شد قلب امام را شاد کرد و امام فرمود خرمشهر را خدا آزاد کرد و این مطلب همان نکته کلیدی است که همه باید متوجه باشیم.
ایران و عزت ایران را دین و جوانان متدین و روحیه شهادت طلبی نگه داشته است نه پرچم ایران که بعضی ها در فکر نقش پرچم دیگری باشند و همه این ثمرات و برکات دراین مملکت به دلیل همین پرچم های یا زهرا و یا حسین(ع) است.
زیرا این پرچم ها و این یاحسین یاحسین گفتن ها بود که کشور را و پرچم سه رنگ را حفظ کرد والا همین پرچم ملی ایران در جنگهای قبلی و حتی کودتای 28 مرداد نتوانست کشور را نجات دهد.
در این ایامی که در آستانه ارتحال امام هستیم همه باید عالمانه قیام کنند به طرف عملی کردن اهداف امام و رهبری باشد. یک حرکت مقدس و عاشقانه و عالمانه است. انسان واقعا" بعضی از مواقع مسائلی را که می بیند غرور ملی اش گل می کند و انسان بر این جوانان عزیز کشور می بالد و می نازد.
رسانه ها ، نقش ویژه ای در اقناع و تشویق مردم به حرکتی فرهنگی در این زمینه داشتند. رسانه هایی همچون منابر دینی ، حوزه های ترویجی و به خصوص صدای رسای رهبر انقلاب اسلامی نمونه هایی از رسانه هایی هستند که منبع اصلی در ایجاد بسترهای لازم فرهنگی در زمینه پیدایش اقتصاد مقاوتی بودند . البته نمی توان نقش سایر رسانه های صوتی و تصویری را نیز در این حوزه بی تاثیر بدانیم و انکار کنیم . چراکه رسانه ها به عنوان بازوی فرهنگی جامعه ، نقش مفیدی در این مقوله داشتند .
رسانه های متعهدوانقلابی در این زمینه می تواند به تحقق شایسته و مطلوب اقتصاد مقاومتی و ارتقای وضعیت اقتصادی نظام و مردم کمک ویژه ای کند .همانگونه که از اسم رسانه های متعهد و ازشی بر می آید ، وظایف آن ها حفظ روحیه تعهد و پاسداری از ارزشهاست .
اساسا هر جامعه ای که در مسیر توسعه و پیشرفت اقتصادی گام بر می دارد ، نیازمند توجه ویژه به ساختار فرهنگی خویش است . بنابراین برای نیل به اهداف اقتصادی مد نظر باید بسترها و الگوهای فرهنگی منطبق با آن را نیز در نظر گرفت . بسیاری از اندیشمندان حوزه فرهنگ بر این عقیده اند که اگر تناسبی میان نظام فرهنگی با بخش اقتصادی در یک جامعه نباشد ، نمی توان نتایج مثبتی را شاهد بود .
می توان ارتقای سطح فرهنگی را لازمه توسعه اقتصادی در نظر داشت . در یک جامعه ، هم ساختار فرهنگی بر ساختار اقتصادی تاثیرات خود را خواهد گذاشت و هم بالعکس . اما در مجموع ، حرکت جوامع به سمتی می رود که اقتصاد های ملی در نهایت مجبور به تبعیت از خواست فرهنگی مردم خواهند شد .البته این خواست فرهنگی درونی بوده و از دل جامعه شکل می گیرد .
مردم و فرهنگ اسلامی ما ، نظامی را می خواهد که هم سیاستش اسلامی باشد و هم اقتصادش ملی . بنابراین مفهوم اقتصاد مقاومتی یک پشتوانه فرهنگی عظیم دارد که بنیان آن بر اراده و مشارکت موثر مردم بنا شده است . این خواست فرهنگی ایرانیان که شاخص های آن ظلم ستیزی ، استقلال و تکیه بر توانمندی ها و ظرفیت های داخلی است ، به شکل گیری و پیدایش اقتصادی می انجامد که می خواهد وابسته نباشد و به خود متکی باشد .
مردم بارها با حضور خویش در صحنه های مختلف نشان داده اند که نمی خواهند زیربار ظلم ابرقدرت ها بروند . لذا خواستار طراحی و پیاده سازی نظامی اقتصادی شدند که مقاومت ملی یکی از مولفه های اساسی آن است .
در پایان ، اگر با برنامه حرکت کنیم می توانیم به آینده امیدوار باشیم . چراغ هدایت رهبری معظم انقلاب می تواند راهگشای ما در این حوزه باشد . باید انتظارات رهبری معظم را برآورده کنیم چراکه به نفع همه ما خواهد بود . در این راه هرکسی وظیفه ای دارد .